ZONGULDAK / DEVREK - Misak-ı Milli İlkokulu

Şbt

2023- 2024  Eğitim Öğretim Yılı içerisinde aktif proje çalışmamaız olan ''steam@üret'' e- Twinning projesi Sınıf Öğretmenimiz Betül AKCABELEN danışmanlığında başlatılmıştır.

Steam konulu etkinliklerin ortak okullar ile planlanarak yapılması online toplantılar (Webinar) sene sonu sergisi gibi bir çok etkinliği içinde barındıran projemizin, öğrencilerimize kazandıracağı bir çok hedefleri vardır.

Azerbaycan, Türkiye ortaklı projemizde; depreme dayanaklı ev tasarlama, geri dönüşüm kutusu yapma etkinliklerinin tamamladık.

Stem etkinlikleri ile projemiz çalışmalarını yürütmektedir.

Ara

OKULUMUZDA MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK GÖREV YAPAN YUSUF KIŞLA İSTİKLAL İLKOKULU'NA  OKUL MÜDÜRÜ OLDU.

OKULUMUZUN MÜDÜRÜ EKREM ALDIBAŞ YILLARCA BİRLİKTE GÖREV YAPTIĞI  MESAİ  ARKADAŞI İSTİKLAL İLKOKULU MÜDÜRÜ YUSUF KIŞLA'YA PLAKETİNİ TAKDİM ETTİ.

KENDİSİNE YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

Arkadaşlarımıza veda ettik.

Okulumuzdan tayini çıkan ÖZGE OKTAY

ÜMİT SEFA ŞENGÜN

ZAFER EMRE METE

YUSUF KIŞLA

AYDIN SEVİNÇ

veda gecesi düzenledik. Ayrılan arkadaşlarımıza plaketlerini Okul Müdürümüz Ekrem ALDIBAŞ sundu, Yolunuz açık olsun.

03,12.2023 Cumartesi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. Yıldönümü

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINA KATILDIK

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

OKUL ÖNCESİ KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

OKUL ÖNCESİ SINIFIMIZDA TAŞIMA YOKTUR. VELİLERİMİZ ÖĞRENCİSİNİ KENDİ İMKANLARIYLA OKULA GETİRECEKTİR.

13.7.2023

EKREM ALDIBAŞ

OKUL MÜDÜRÜ

May

ÇEDES Projesi kapsamında 4. Sınıf öğrencilerimiz, kardeş okulumuz Hatay Dörtyol Yeşilköy İlkokulu öğrencilerine mektup yazdı. Sevgi, kardeşlik ve dayanışma dolu bu mektupları Hatay'a gönderdik.

Ara

İLKOKUL 1. SINIF KAYITLARI E- OKULDAN YAPILMIŞTIR.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN MİSAKI MİLLİ İLKOKULU'NA BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ..

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ERCAN KAHYA 06 07.2020 GÜNÜ GÖREVİNE BAŞLADI

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN DİYOR, MÜDÜRÜMÜZE DE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Şbt

OKULUMUZ SINIF ÖĞRETMENİ BETÜL AKCABELEN VE İSTİKLAL İLKOKULU ÖĞRETMENİ KAMER GÖKTEPE'NİN KURUCULUĞUNU YAPTIĞI "2023'E DOĞRU SANATÇI ÇOCUK" E TWINNING PROJESİNİN ŞUBAT AYI ORTAK  TAŞ BOYAMA ETKİNLİĞİ 20 ŞUBAT 2020 PERŞEMBE GÜNÜ FATİH AİLE ÇAY BAHÇESİNDE DÜZENLENDİ.

Şbt

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİMİZ CEMİLE PINAROĞLU VE REHBER ÖĞRETMENİMİZ AYŞEGÜL ALBAŞ TARAFINDAN  OKUL ÖNCESİ SINIFI SINIFIMIZ VELİLERİMİZE "ÇOCUKLARA YÖNELİK İHMAL, İSTİSMAR VE MAHREMİYET " EĞİTİMİ VERİLDİ.